BiFFEN i Brønden

Biffen i Brønden

"BiFFEN i Brønden ligger i bunden, men er helt på toppen!"
Gratis filmoplevelser for alle aldre - drama, romatik, komedie og meget mere

Billetter til alle filmvisningerne kan fås på oplevbrondby.dk eller i kulturhusene Brønden og Kilden og Brøndbyvester Bibliotek

 

Søndagsfilm

Den første søndag i hver måned kl. 12.30 fra oktober til marts. Brønden byder på 6 film, der tager din med på rejse!  Filmen bliver annonceret på en plakat i kulturhusene og på Brøndbyvester Bibliotek. Billetterne er gratis.

Seniorbio

Den 2. onsdag i hver måned kl. 11.00 og kl. 13.30 viser vi en udvalgt film for pensionister. Det er den samme film til begge forestillinger. Der kan købes kaffe og kage fra hhv. kl. 10.30 og kl. 13.00. Filmen bliver annonceret på en plakat i kulturhuset. Seniorbio afholdes i samarbejde mellem Pensionisthuset Stranden og Brønden. Billetterne er gratis.

Bamsebio

Den sidste lørdag i hver måned kl. 10.30 inviterer vi de 2-6 årige, deres bamser og forældre til filmhygge og drop-in bio i Brønden. Vi viser små korte film og glemmer i Bamse derhjemme er alle vores bløde og søde kulturhusbamser klar til at træde til. 
Filmen bliver annonceret på en plakat i kulturhusene og på Brøndbyvester Bibliotek. Billetterne er gratis.

​Fredagsfilm for børn

Den 1. fredag i hver måned kl. 15.00 viser Biffen i Brønden film for børn mellem 7-12 år. Yngre børn er også meget velkomne i selskab med en voksen. Filmen bliver annonceret på en plakat i kulturhusene og på Brøndbyvester Bibliotek. Billetterne er gratis.
Se datoer på kalender.oplevbrondby.dk og på Brøndens Facebook.

Øvrige filmvisninger

Der bliver løbende afholdt filmvisninger i forbindelse med forskellige arrangementer. Disse forestillinger bliver annonceret i kulturhusene, på Brøndbyvester Bibliotek og oplevbrondby.dk

BiFFENS SMS-service

For at modtage information om, hvilke titler vi viser, kan du tilmelde dig BiFFENS SMS-service

Send SMS til 1919 med teksten:

  • 123 søndagsfilm
  • 123 seniorbio
  • 123 fredagsfilm
  • 123 bamsebio