Biblioteket i Brønden

Gratis adgang til en verden af informationer, inspiration, læring og viden

Biblioteket i Brønden er del af Brøndby-Bibliotekerne og en integreret del af Kulturhuset Brønden. Du kan benytte biblioteket i hele Brøndens åbningstid med personlig betjening i dagtimerne. For at låne materialer, downloade e-bøger eller logge på en PC skal du være indmeldt som låner.

Bliv låner hos Brøndby-Bibliotekerne

• Kom på biblioteket i den betjente åbningstid, medbring dit sygesikringsbevis - så klarer vi resten
  • Opret dig som låner på vores hjemmeside www.brondby-bibliotkerne.dk med dit NemId
  • Er du under 18 år, skal en forældre eller værge underskrive en indmeldelsesblanket. Dette skal også gøres i den betjente åbningstid.

Læs mere på brondby-bibliotekerne.dk

Børneland

Det skal være sjovt at gå på biblioteket! Vores farverige og sjove Børneland er et slaraffenland for demindste. Området er lukket af, så du roligt kan lade selv den mindste purk udforske vores legeområde og børnebibliotek på gen hånd. Mangler I inspiration til gode læseoplevelser tager vores dygtige og søde børnebibliotekarer jer gerne med på en inspirationstur blandt de mange fantastiske bøger.

Børne- & ungehjørnet

På førstesal har de store børn og unge deres eget området med adgang til børnecomputere, film, spil og massevis af bøger. Vi har spændende faglitteratur om alverdens emner og skønlitteratur for både begynderlæseren og den ivrige læsehest.

For de voksne

Vi har aviser, magasiner, film, musik, biografier, faglitteratur og skønlitteratur for enhver smag. Vores e-resourcer finder du i vores Netbibliotek. E-bøger og medier er elektroniske opslagsværker, aviser og tidsskrifter, e-bøger samt andre netmedier hvor du kan søge efter alverdens emner, som biblioteket stiller frit til rådighed. Det betyder, at du kan anvende dem alle steder blot du har internet-adgang. Det kræver blot, at du er bosat i kommunen og er indmeldt som låner på et af bibliotekerne.

Udover vores faste tilbud i biblioteksrummet er der selvfølgelig alle vores aktiviteter og arrangmenter - for både store og små. Hold dig opdateret på brondby-bibliotekerne.dk eller følg os på FB

Kig rundt i biblioteket

20/06/2017