Fotomontage: Bent Fabricius-Bjerre og Co. gæstede Brønden
Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Gadeberg - 11. februar 2017 i Brønden

Det stod på musik og underholdning i verdensklasse, da Bent Fabricius-Bjerre gæstede Kulturhuset Brønden lørdag den 11. februar 2017 for en fyldt sal.

Akkompagneret af Trine Gadeberg og sin faste trio, De Græd, strøede den veloplagte, erfarne herre om sig med musikalsk underholdning krydret med anekdoter og sjove indslag fra et lang liv som entertainer.

Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brønden
Trine Gadeberg sammen med guitarist David Springborg, bassist Niels Ovesen og sanger Jesper Stilgren (trommer) fra De Græd.

Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brønden
Jesper Stilgren, sanger i De Græd, i front med et humørfyldt indslag akkompagneret af Fabricius-Bjerre ved flyglet og guitarist David Springborg (t.h.) og Trine Gadeberg (m.f.)

Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brønden
Showet blev krydret med anekdoter fra en entertainers liv.

Klik på billederne herunder for at se dem større.

Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brønden Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brøndenb Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brøndenb Bent Fabricius-Bjerre m. trio og Trine Pallesen - 11. februar 2017 i Brønden

14/02/2017

Se også

Giv dit input til Brøndbys første kulturpolitik